کتاب حکمت شادان

اثر فردریش نیچه از انتشارات جامی(مصدق) - مترجم: سعید کامران -حامد فولادوند-جمال آل احمد-بهترین کتاب ها و نمایشنامه های فلسفی

Nietzsche called The Gay Science "the most personal of all my books." It was here that he first proclaimed the death of God -- to which a large part of the book is devoted -- and his doctrine of the eternal recurrence.

Walter Kaufmanns commentary, with its many quotations from previously untranslated letters, brings to life Nietzsche as a human being and illuminates his philosophy. The book contains some of Nietzsches most sustained discussions of art and morality, knowledge and truth, the intellectual conscience and the origin of logic.

Most of the book was written just before Thus Spoke Zarathustra, the last part five years later, after Beyond Good and Evil. We encounter Zarathustra in these pages as well as many of Nietzsches most interesting philosophical ideas and the largest collection of his own poetry that he himself ever published.

Walter Kaufmanns English versions of Nietzsche represent one of the major translation enterprises of our time. He is the first philosopher to have translated Nietzsches major works, and never before has a single translator given us so much of Nietzsche.


خرید کتاب حکمت شادان
جستجوی کتاب حکمت شادان در گودریدز

معرفی کتاب حکمت شادان از نگاه کاربران
Die fröhliche Wissenschaft = The Gay Science, Friedrich Nietzsche
تاریخ نخستین خوانش: دوم ماه می سال 2006 میلادی
عنوان: جکمت شادان؛ نویسنده: فردریش نیچه؛ مترجمها: جلال آل احمد؛ سعید کامران؛ حامد فولادوند؛ تهران، جامی، 1377؛ شابک: 9645620414؛ چاپ دوم 1380؛ چاپ چهارم 1385؛ پنجم 1388؛ شابک: 978964620414؛ چاپ ششم 1389؛ هفتم 1392؛ موضوع: تاریخ فلسفه آلمان - قرن 19 م
زندگی میتواند برای آنهایی که در جستجوی دانستن هستند یک تجربه باشد و نه یک وظیفه، جبر یا فریب
کتابی‌ست از فریدریش نیچه که در سال 1882 میلادی منتشر شد. این اثر جزء خصوصی ترین نوشته‌ های نیچه محسوب می‌شود زیرا آن را پس از بهبودی از بیماری تالیف و به دوشیزه‌ ای به نام سالومه تقدیم کرده است. نام آن به توجه نیچه بر زندگی شاعران و رامشگران جنوب فرانسه دلالت دارد که بر اساس عشق و جوانمردی و شادی زندگی می‌کردند. ا. شربیانی

مشاهده لینک اصلی
عنوان کتاب حکمت شادان اشاره ای است به شاعران و رامشگران جنوب فرانسه که در قرن دوازدهم میلادی حرکتی را در ستایش عشق، جوانمردی و شاد زیستن را آغاز می کنند. و مکتبی تاسیس می شود به نام مجلس حکمت شادان. که در آنجا علاقه مندان به شعر و موسیقی جلساتی تشکیل می دهند و در زمینه قواعد زبان و سخنوری بحث و جدل می کنند. رامشگران و عیاران این محفل اشعاری را که برای حضرت مریم یا بانوی محبوب خود می سرایند حکمت شادان می نامند.


 حکمت شادان نوشته ای است که به شاعر و هنرمند ارج می نهد. نیچه در این کتاب از آفرینش، هنر و سرمستی در برابر خردزدگی و علم پرستی دفاع می کند. ستایش نیچه از دیونیسوس (مظهر سرمستی، نشاط، حیات و خلاقیت)، برتر شمردن دل در برابر عقل یا ترجیح دادن کشف و شهود در مقایسه با منطق، مضامینی هستند که ثابت می کند اندیشه نیچه در حکمت شادان از خردگرایی دکارت و علم ناب و دانش بدون سرمستی فاصله بیشتری گرفته است.

حکمت شادان از علم و دانشی دفاع می کند که برای انسان به مانند شعر و موسیقی سرمستی و شادی آورد. چنین علمی معرفت ویژه ای است فراتر از شناخت عقلی و استدلالی. این معرفت شهودی بر دل و الهام استوار است. آیین نهفته در این کتاب بر معرفت قلبیه بنا شده مختص کسی است که اهل معنویت، عشق و سرخوشی باشد.

جملاتی از کتاب

در تربیت زنان سطح بالای جامعه چیزی بهت انگیز و هولناک وجود دارد که شاید عجیب تر از آن وجود نداشته باشد. همه متفق القولند که آنها باید در نهایت بی خبری از مسائل عشقی بزرگ شوند تا شرم و حیای عمیق دروجودشان ریشه دواند و یاد بگیرند که با هر اشاره ساده ای به مسائل جنسی مضطرب و گریزان شوند. شرف و عزت زنان تنها به این موضوع وابسته است آنها باید تا اعماق روحشان نسبت به این مسائل ناآگاه بمانند، در مورد چیزی که باید آن را بد بدانند باید کور و کر و لال باشند حتی شناخت آن هم بد است. اما بعد! همین زنان گویی با یک ضربه صاعقه هولناک به درون واقعیت و آگاهی یعنی ازدواج پرتاب می شوند حالا باید عشق را کشف کنند در حالی که با شرم و حیا دست به گریبانند، باید همزمان با لذت و شیفتگی، با خودسپای و وظیفه،با  انسانیت و حیوانیت آشنا شود!!


من برای درد خود نامی انتخاب کرد و آن را سگ می نامم. درد من به اندازه هر سگی، وفادار، مزاحم، بی شرم، سرگرم کنند و باهوش است. من می توانم این درد را صدا کنم و دق دلی های خود را، آنگونه که دیگران روی سگ خود، نوکر خود و همسر خود خالی می کنند، بر سر آن خالی کنم.

خود را هیپنوتیزه کردن. یعنی طرف معاشرت خود را به صورت خرده شیشه نگاه کنیم تا آنجا که هر احساس خوشایند با ناخوشایند نسبت به آن از بین برود و بدون اینکه معلوم شود بخواب رویم، خشک و بیروح شویم و آرام و قرار کامل خود را بازیابیم: این روشی آشنا و معمول در ازدواج و دوستی است؛ زیاد هم مورد استفاده قرار می گیرد و آنرا واجب و ضروری می دانند. نام عامیانه آن..صبر است.

مشاهده لینک اصلی
کتاب های مرتبط با - کتاب حکمت شادان


 کتاب اسلام در سرزمین ایران : چشم اندازهای معنوی و فلسفی(مجلد سوم)
 کتاب اسلام در سرزمین ایران : چشم اندازهای معنوی و فلسفی(مجلد اول)
 کتاب اخلاق آزادی
 کتاب Our Final Invention
 کتاب دین پژوهی و آینده دین
 کتاب درآمدی بر فلسفه سیاسی هوش مصنوعی